Meille töihin

Osaavien ihmisten työyhteisö

Maakuntien tilakeskus on Suomen suurin toimitilayhtiö vuonna 2021. Me varmistamme 1200 kokeneen kiinteistöammattilaisen voimin, että maakunnilla on käytössään turvalliset tilat ja toimivat työympäristöt. Olemme lähellä asiakkaan arkea, mutta vahvuutemme on vankassa osaajien verkostossa ja valtakunnallisesti yhtenäisissä toimintatavoissa.

Lupa kehittyä

Meillä pääset sekä jakamaan omaa osaamistasi että oppimaan uutta. Kiinnitämme erityistä huomiota hyvään johtamiseen ja yhteisen toimintakulttuurin rakentamiseen. Työtämme tukevat modernit tietojärjestelmät, työvälineet ja joustavat työn tekemisen tavat. Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingissä, mutta toimimme koko maassa.

Yhteinen tapamme toimia

  • INNOVATIIVISUUS = Uudistamme rohkeasti
  • VASTUULLISUUS = Meihin voi luottaa
  • ASIANTUNTIJUUS = Arvostamme osaamista
  • YHTEISÖLLISYYS = Toimimme tiiminä

Tule joukkoomme

Meitä tilakeskuslaisia on tällä hetkellä 23. Rekrytoimme lisää henkilöstöä vaiheittain vuosien 2019-2020 aikana. Vuoden 2021 alussa yhtiössä aloittaa työnsä noin 1200 sairaanhoitopiireistä, erityishuoltopiireistä ja kuntayhtymistä liikkeenluovutuksella siirtyvää kiinteistöammattilaista. Useat heistä osallistuvat yhtiön rakentamiseen jo projektitehtävien kautta vuosina 2018-2020.

Tällä hetkellä rekrytoimme uusia työntekijöitä vain poikkeustapauksessa. Avaamme uusia tehtäviä, kun maakunta- ja sote-uudistuksen lainsäädäntö vahvistetaan. Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme tällä sivulla, Kuntarekryssä, LinkedInissä sekä tehtävästä riippuen ammattilehdissä. Voit seurata yhtiömme valmistelua tilaamalla uutiskirjeemme.

 

”Haluamme rakentaa kannustavan työyhteisön, jonka jokainen kokee omakseen.”

Henkilöstöjohtaja Heli Huopainen
029 471 2006
heli.huopainen(a)maakuntientilakeskus.fi

Maakuntien tilakeskus vuonna 2021

18 000

vuokrasopimusta

10,5 milj. m²

vuokrattavaa tilaa

3,4 miljardia €

kiinteistöomaisuuden arvo

2 miljardia €

vuosittainen vuokratuotto

5 miljardia €

käynnissä olevat investoinnit

1 200

alan ammattilaista