Käyttökokemuksia

Käyttökokemuksia

Maakuntien tilakeskus on kehittänyt yhdessä kuntien kanssa palveluita, jotka tarjoavat tehokkaat työkalut kuntien arjen tilahallintaan ja strategiseen päätöksentekoon.

Olemme koonneet tälle sivulle muutamia kokemuksia ja kommentteja kehitystyön tuloksena rakentuneiden palveluiden käytöstä.

Kirjastotalo Fyyri
(kuva: Kirkkonummen kunta)

Case Kirkkonummi: Työkaluja arjen tilahallintaan, päätöksentekoon ja ennakointiin

”Täsmällisten, ajantasaisten ja vertailukelpoisten tilatietojen merkitys kasvaa koko ajan. Tilatietojen kokoaminen, ylläpito ja päivitys Maakuntien tilakeskuksen kunnille rakentamiin palveluihin yksinkertaistavat arjen tilahallintaamme. Digitaaliset ja kattavat työkalut tukevat tilatiedon analysointia sekä toimitilajohtamista ja auttavat meitä toimimaan kustannustehokkaasti tarpeitamme vastaavissa tiloissa.”

Terhi Sundström
Kirkkonummen kunnan toimitila-asiantuntija

Kirkkonummella koetut palvelun hyödyt:

  1. Kuntien tarpeisiin rakennetut tilatietopalvelut tarjoavat digitaalisia ja helppokäyttöisiä työkaluja sekä arjen tilahallintaan että strategiseen päätöksentekoon ja päätösten perustelemiseksi.
  2. Palvelut paitsi tukevat nykyistä tilahallintaa myös auttavat katsomaan tulevaisuuteen ja ennakoimaan muutoksia.
  3. Yhteen paikkaan kootut, ajantasaiset ja vertailukelpoiset tilatiedot helpottavat tilojen hallinnan kehityskohteiden havaitsemista.

Lue lisää: Kirkkonummelta kiitosta kuntien tilatietopalvelujen mutkattomasta kehitystyöstä