Asiantuntija esittelyssä: Jouni Pääkkönen, projektipäällikkö

maanantai 28.09.2020 | Henkilöstö ja organisaatio, Uutiskirjeet, Tilatietopalvelu, Rekrytointi

Jouni Pääkkönen, projektipäällikkö Maakuntien tilakeskuksessa

Olen Jouni Pääkkönen, Maakuntien tilakeskuksen tilatietopalvelun projektipäällikkö.

Vastaan tilatietopalvelun kehittämisestä ja asiakkaiden käyttöönottoprojekteista. Tilatietopalvelu on Suomen laajin digitaalinen tietolähde ja modernein ratkaisu julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen tilahallintaan.

Päädyin Maakuntien tilakeskukseen aiemman maakuntavalmistelun aikana. Täällä odotti mahdollisuus tehdä yksittäistä toimijaa laajempaa kokonaisuutta. Myös loistava työilmapiiri ja -porukka houkuttelivat.

Parasta työssäni on asiakkaiden kanssa työskentely; se sytyttää, kun voi auttaa asiakasta viemään asioitaan eteenpäin. Meillä on tiimissä hyvä tekemisen meininki, ja kehitämme tilatietopalvelua jatkuvasti yhteistyössä käyttäjien kanssa. Työskentelenkin lähes päivittäin jonkin sairaanhoito- ja erityishuoltopiirin kanssa. Koska rakennamme digitaalista palvelua, toki työpäivääni kuuluu myös ahkera yhteydenpito järjestelmätoimittajien kanssa.

Vaikka työtä on edessä vielä paljon, työmäärä ei kauhistuta, kun tietää, että helppokäyttöisellä tilahallinnan palvelulla ja siitä saatavalla digitaalisella, ajantasaisella ja valtakunnallisesti vertailukelpoisella tiedolla on kova kysyntä. Tuotamme palvelua, jonka avulla julkishallinnon asiakkaamme saavat relevanttia tietoa päätöksentekonsa tueksi ja voivat siten tehdä fiksumpia ratkaisuja verovarojamme säästäen.

Lue myös

 

Jaa sosiaalisessa mediassa