Lakimies

5 vuotta sitten | Haku päättyy 07.11.2018

Etsimme joukkoomme

LAKIMIESTÄ

monipuolisiin toimitilahallinnoinnin tehtäviin. Työssäsi tulet pureutumaan toimitilayhtiön toimintaan liittyviin moninaisiin kysymyksiin, mutta toivoisimme sinun erityisesti keskittyvän vuokraus- ja rakennuttamisliiketoimintojemme kehittämiseen ja ohjaamiseen. Koska yhtiömme toiminta on kehittämisvaiheessa ja tulee kasvamaan huomattavasti lähivuosien aikana, arvostamme kykyä astua mukavuusalueen ulkopuolelle ja tarttua moninaisiin liiketoimintamme kehittämisessä esiin nouseviin juridisiin kysymyksiin.

Työnkuva

Tehtävässäsi toimit tilakeskuksen kasvavassa lakitiimissä, jonka tehtävät liittyvät Suomen suurimman toimitilayhtiön toiminnan kehittämiseen. Lopullinen työnkuva tulee muotoutumaan hakijan osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden perusteella.

Rekrytointipäätös tehdään, kun eduskunta on hyväksynyt maakunta- ja sote-uudistukseen liittyvät lait. Toivottu aloitusajankohta tehtävässä on tammikuu 2019.

Odotamme

Odotamme sinulta OTM- tai OTK-tutkintoa sekä vähintään kolmen vuoden relevanttia työkokemusta (kiinteistösijoitusliiketoiminnan juridisista kysymyksistä), sekä kiinteistö- ja rakennuttamisliiketoiminnan tuntemusta. Ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

Olet työskentelyotteeltasi proaktiivinen ja itsenäinen, mutta kykenet myös sujuvaan yhteistyöhön. Innostut uusista asioista ja otat tarpeen tullen vastuuta myös oman tehtäväkenttäsi ulkopuolelta. Ajattelutavassasi olet analyyttinen ja ratkaisukeskeinen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana yhtiömme kilpailukykyisen ja tehokkaan kiinteistöliiketoiminnan ja -kehityksen käynnistämisen ytimessä. Toimintaympäristössämme yhdistyy julkinen toimikenttä ja dynaaminen kasvuyritys. Meillä työskennellään moderneilla työvälineillä ja tietojärjestelmillä. Uudistamme rohkeasti, arvostamme osaamista ja tuemme myös sinun osaamisesi kehittämistä. Tarjoamme muun muassa kattavan työterveyshuollon, viihtyisät työtilat ja tehtäväkokonaisuudesta riippuen etätyömahdollisuuden. Työskentelypaikkakuntasi on ensisijaisesti Helsinki, mutta myös muut työskentelypaikkakunnat ovat mahdollisia.

Kysy lisää:
• Parhaiten tavoitat talousjohtaja Jukka Latvalan 1.11.2018 klo 9-11 puhelimitse numerosta 029 471 2002 tai lakimies Sanna Rättyän 30.10 klo 9-11 ja 5.11 klo 9-11 puhelimitse numerosta 029 471 2010.

Hae tehtävää 7.11.2018 mennessä täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi.