Toimitusjohtaja

5 vuotta sitten | Haku päättyy 31.12.2018

Maakuntien tilakeskus Oy:stä tulee Suomen suurin kiinteistöalan toimija, joka palvelee maakuntia valtakunnan laajuisesti. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden uuden kiinteistöyhtiön rakentamiseen, kehittämiseen sekä johtamiseen osaavassa ja innovatiivisessa joukossamme.

Nykyisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle Maakuntien tilakeskus Oy hakee

TOIMITUSJOHTAJAA

Maakuntien tilakeskuksen toimitusjohtajana johdat usean vuoden kestävää, haastavaa muutoshanketta. Valtakunnalliseen yhtiöön luodaan maakuntien palvelutuotantoa ja toiminnan uudistamista tukeva, edistyksellinen toimintakulttuuri sekä rakennetaan kustannustehokkuutta parantava toimintamalli. Kiinteistöyhtiön tulee myös osaltaan turvata yhteiskunnan kriittisten palveluiden jatkuvuus ja laatu. Toimitusjohtajana pääset rakentamaan sairaalaympäristöjen huippuyksikköä, jonka missiona on varmistaa, että maakunnat voivat palvella asukkaitaan edistyksellisissä, tehokkaissa, ympäristöystävällisissä ja turvallisissa tiloissa.

Odotamme kokemusta liiketoiminnan johtamisesta toimitusjohtajana tai muusta laajan ja itsenäisen liiketoiminnan tulosvastuullisesta johtotehtävästä. Tehtävässä menestyminen vaatii kokemusta ja näyttöjä muutosjohtamisesta, hyviä henkilöjohtamisvalmiuksia ja kykyä osallistaa koko organisaatio mukaan muutokseen. Sinulla on näyttöä tuloksellisesta johtamisesta, vahva taloudellinen osaaminen sekä kokemusta investoinneista ja rahoituksesta. Olet johtanut mittavia hankkeita useiden sidosryhmien intressit huomioiden ja hahmotat hyvin vaativiakin kokonaisuuksia. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja esiintymistaidot.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä suomen, englannin ja ruotsin kielen taitoa. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa maanlaajuisesti. Katsomme eduksi kiinteistö- ja rakennusalan tuntemuksen.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden rakentaa ja johtaa uutta yhtiötä, josta tulee Suomen suurin kiinteistöalan toimija. Yhtiön liikevaihto on alkuvaiheessa noin 2 miljardia euroa, toiminnan vakiinnuttua yhtiön tase on lähes 6 miljardia euroa ja henkilöstömäärä yli 1200 henkeä. Pääset johtamaan vahvaa asiantuntijaorganisaatiota ja palveluyhtiötä, joka tarjoaa valtakunnallisesti korkeaa osaamista, tilaratkaisuja sekä työympäristöjä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

• Hallituksen puheenjohtaja Jari Sarjo, Maakuntien tilakeskus Oy, p. +358 50 040 5465 ma 10.12. klo 16-18 ja ma 17.12. klo 16-18

• Hallituksen varapj. Mikko Ahola, Maakuntien tilakeskus Oy, p. +358 50 384 3132, to 13.12. klo 11.30-13 ja to 20.12. klo 10-11.

Hae tehtävää 31.12.2018 mennessä Personnelin sivujen kautta: www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/ Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen. Maakuntien tilakeskuksen hallitus tekee lopullisen valintapäätöksen, kun maakunta- ja sote-uudistukseen liittyvät lait on vahvistettu.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Yhtiön toimintaan sovelletaan julkisuusperiaatetta, jonka puitteissa hakijoiden nimet voivat tulla julkiseksi haun päätyttyä.