Asiantuntija esittelyssä: Emma Uitto, sopimuskäsittelijä

tiistai 21.06.2022 | Henkilöstö ja organisaatio, Rekrytointi, Maakuntien tilakeskus

Olen Emma Uitto ja työskentelen Maakuntien tilakeskuksessa sopimuskäsittelijänä.

Tärkeimmät työtehtäväni liittyvät yhteistyöhömme hyvinvointialueiden kanssa. Käsittelen hyvinvointialueille siirtyvien sote- ja pela-kiinteistöjen vuokrasopimuksia sekä hallinnoin hyvinvointialueiden tilatietoja Modulo-tilatietopalvelussamme.

Elämme tilatietojen kanssa parhaillaan kiireistä aikaa, jotta vastuu sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen järjestämisestä voi siirtyä hyvinvointialueille 1.1.2023 alkaen. Kunnan omistamat ja vuokraamat perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, sosiaalitoimen ja pelastustoimen käytössä olevat toimitilat siirtyvät vuokrasopimuksilla hyvinvointialueelle.

Työpäiväni vierähtävät pääsääntöisesti sote-kiinteistöjen vuokrasopimuksien läpikäynnin parissa. Tarvittaessa olen yhteydessä hyvinvointialueisiin sopimustietojen täydentämiseksi. Työni on tärkeää, jotta tila- ja sopimustiedot ovat ajan tasalla ja hyvinvointialueen on helppo hyödyntää niitä nyt ja tulevaisuudessa.

Kahta samanlaista työpäivää ei ole. Jokainen päivä on erilainen ja tuo mukanaan uusia haasteita. Asiakasrajapinnassa työskentely on erityisen palkitsevaa, sillä viemme asiakkaan kanssa yhdessä asioita eteenpäin ja ratkomme mahdollisia tielle tulleita haasteita.

Maakuntien tilakeskuksessa arvostetaan asiakaslähtöistä toimintatapaa ja ongelmanratkaisutaitoja. On erittäin tärkeää olla oma-aloitteinen ja muuntautumiskykyinen, sillä kohtaamme päivittäin uusia asioita, joihin on tartuttava rohkeasti. Arvostamme monipuolista osaamista, joustavaa ja saumatonta yhteistyötä sekä halua auttaa asiakkaitamme. Opimme joka päivä toisiltamme uutta ja kannustamme toisiamme eteenpäin. Asiantuntijuuden lisäksi meitä yhdistää palava into ratkaista ja kehittää asioita yhdessä kohti yhteistä päämäärää.

Kukaan ei ole seppä syntyessään. Kaikkitietävä asiantuntija ei taloon tullessaan tarvitse siis olla. Maakuntien tilakeskuksessa saa tarvitsemansa perehdytyksen ja tukea työtehtäviensä menestyksekkääseen hoitamiseen. Töiden kanssa ei tarvitse koskaan jäädä yksin, sillä työkaverit ovat näin Teams-aikakaudellakin vain yhden soiton tai viestin päässä.

 

Katso myös

 

Jaa sosiaalisessa mediassa