Asiantuntija esittelyssä: Marko Timonen, järjestelmäasiantuntija

torstai 28.04.2022 | Henkilöstö ja organisaatio, Rekrytointi, Maakuntien tilakeskus

Olen Marko Timonen ja toimin Maakuntien tilakeskuksessa järjestelmäasiantuntijana.

Työskentelen asiakastietojärjestelmämme kehitysprojekteissa ja erilaisten integraatioiden rakentamisessa meidän ja muiden käytössä olevien järjestelmien välille. Työtehtäviini kuuluu myös Modulo-tilatietopalvelumme kehittäminen. Lisäksi osallistun erilaisten toimintamallien kehitystyöhön.

Muutokset ovat työni suola. Opin niistä aina jotain uutta, jota voi lähteä työstämään eteenpäin tai jonka avulla voi taklata haasteita ja ratkaista ongelmatilanteita. Toki rutiinitkin ovat hyödyllisiä ja rytmittävät työtäni, mutta uuden oppiminen sekä oman osaamisen ja uudenlaisten palveluiden ja toimintamallien kehittäminen ruokkivat motivaatiotani.

Kehitämme paljon aivan uutta. Koen, että muutoksissa on erittäin tärkeää huomioida ja kunnioittaa erilaisia näkökulmia ja mielipiteitä. Asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja omat asiantuntijamme tarkastelevat asioita aina omista lähtökohdistaan, mikä rikastuttaa kehitystyötämme. Maakuntien tilakeskuksen asiantuntijoille hyödyllinen ominaisuus onkin osata asettua myös asiakkaiden ja palveluntuottajien saappaisiin. Olen oppinut, että parhaat ratkaisut syntyvät usein erilaisia näkökulmia ja ideoita yhdistelemällä.

Maakuntien tilakeskuksessa on monenlaista osaamista, ja jokainen työkaverini on oman alansa ammattilainen. Meillä asiantuntijuutta ja omien mielipiteiden esiintuomista arvostetaan. On ilo olla osa työyhteisöä, jossa eri tehtävissä työskentelevät tekevät sujuvasti töitä yhdessä ja jakavat omaa osaamistaan. Pidän työssäni erityisesti siitä, että saan työkavereiltani aina tarvittaessa tukea ja toinen toistemme työhyvinvointiin kiinnitetään aktiivisesti huomiota.

Tärkein ominaisuuteni Maakuntien tilakeskuksen arjessa on positiivinen asenne – niin asiakkaita, työtä kuin työkavereitakin kohtaan. Täällä työskentelevät tarvitsevat myös oma-aloitteisuutta, tiimihenkisyyttä, ihmisläheisyyttä ja muuntautumiskykyä. Kokemuksesta voin sanoa, että kohtaamme uusia asioita päivittäin, joten into oppia ja tarttua rohkeasti erilaisiin työtehtäviin korostuvat.

Meillä maakuntientilakeskuslaisilla on yhteinen päämäärä: yhteiskunnan hyvinvoinnin edistäminen terveiden, turvallisten ja tarkoituksenmukaisen tilojen avulla.

 

Katso myös

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa