Avoimet työpaikat: asiakkuuspäällikkö

perjantai 22.04.2022 | Henkilöstö ja organisaatio, Rekrytointi, Maakuntien tilakeskus, Hyvinvointialue

Toimintamme laajentuessa ja yrityksemme kasvaessa haemme

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan nimetyistä asiakkuuksistamme hyvinvointialueilla.

Tehtävänäsi on rakentaa hyvät asiakassuhteet hyvinvointialueisiin. Tarjoat palveluja ja ratkaisuja alueiden toimitila- ja kiinteistöhallinnon tarpeisiin. Liikut aktiivisesti asiakasrajapinnassamme ja teet tiiviisti yhteistyötä asiakkaittemme kiinteistöjohdon kanssa. Työskentelet asiakkuudet ja viestintä -tiimissä ja raportoit asiakkuusjohtajalle.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta kiinteistö- ja toimitila-alalta. Omaat vahvat näytöt asiakkuuksien rakentamisesta ja johtamisesta sekä asiakassuhteiden pitkäjänteisestä kehittämisestä. Sinulla on hyvä ymmärrys tiedolla johtamisen tuomista mahdollisuuksista. Myös projektityöskentely on sinulle tuttua. Arvostamme kykyä luoda uutta ja vastata asiakkaidemme tilapalvelutarpeisiin ratkaisuhakuisesti. Vahvuuksiasi ovat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, ja verkostoituminen on sinulle luontaista. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus. Etä- ja hybridityö on mahdollista, mutta työ edellyttää myös matkustamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän vahvasti kehittyvässä, ketterässä ja tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä. Pääset rakentamaan aivan uutta liiketoimintaa ja aidosti vaikuttamaan yhteiskuntaamme.

Tule mukaan tuomaan digitaalista älykkyyttä tilajohtamiseen!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Maakuntien tilakeskuksen asiakkuusjohtaja Pasi Korte 29.4.2022 klo 8.00–10.00 ja 3.5.2022 klo 14.00–17.00, p. 029 471 2037.

Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Irene Turakaiseen, p. 020 746 9457, ja Sani Kaajakseen, p. 020 746 9453.

Tutustuthan myös uutishuoneeseemme ja asiantuntija esittelyssä -juttusarjaamme, niin saat tietoja tulevasta tehtäväkentästäsi, työkavereistasi ja arvostuksenkohteistamme.

Hae paikkaa

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 8.5.2022, MPS:n sivuilla.

 

Maakuntien tilakeskus on toimitilajohtamisen strateginen kumppani ja valtakunnallinen hyvinvointialueiden toimitila- ja kiinteistöhallinnon osaamiskeskus. Asiakkaitamme ovat hyvinvointialueet, sairaanhoito- ja erityishuoltopiirit, pelastuslaitokset ja kunnat. Palvelemme myös valtionhallintoa, hyvinvointialueiden valmistelutoimielimiä ja niiden toimitilavastaavia. Vuonna 2022 toimintamme keskittyy vahvasti sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistukseen. Asiantuntija- ja digipalveluidemme avulla tuotamme asiakkaillemme tietoa ja ratkaisuja arjen tilahallintaan sekä toimitila- ja kiinteistöjohtamisen strategisen päätöksenteon tueksi. Samalla rakennamme yhtenäistä tilannekuvaa julkisista kiinteistöistä, niiden kustannuksista ja investoinneista. Yhteen paikkaan koottu tieto ohjaa toimimaan järkevästi terveissä, turvallisissa ja tarkoituksenmukaisissa tiloissa. 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa