Avoimet työpaikat: investointipäällikkö

keskiviikko 17.05.2023 | Henkilöstö ja organisaatio, Kehittäminen, Rekrytointi, Hyvinvointialue

Toimintamme kehittyessä ja yrityksemme kasvaessa haemme uuteen tehtävään

INVESTOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan hyvinvointialueiden toimitilainvestointien asiantuntijuudesta ja ministeriöasiakkuuksien kehittämisestä.

Tehtävänäsi on toimia rakennus- ja toimitilainvestointien johtavana asiantuntijana vastaten investointiselvitysten ja niihin liittyvien asiantuntijapalveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä. Työskentelet avainasiakasvastaavana nimetyille ministeriöille ja liikut aktiivisesti asiakasrajapinnassamme myös hyvinvointialueiden kanssa. Teet tiiviisti yhteistyötä ministeriöiden yhteyshenkilöiden ja hyvinvointialueiden kiinteistöjohdon kanssa. Tehtävässäsi raportoit asiakkuusjohtajalle.

Odotamme sinulta rakennus- ja toimitilainvestointiprosessien tuntemusta sekä kokemusta investointien suunnittelusta ja seurannasta. Osaat analysoida tietoa ja kustannuksia sekä tuottaa kirjallista materiaalia. Tunnet entuudestaan myös elinkaarikustannuslaskentaa ja sinulla on perustiedot kiinteistöjen ylläpidosta. Eduksi sinulle ovat sote-alan tuntemus ja kokemus julkisten organisaatioiden päätöksenteosta. Myös projektityöskentely on sinulle tuttua. Vahvuuksiasi ovat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, ja toiminnassasi olet itseohjautuva, analyyttinen ja suunnitelmallinen. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus.

Etä- ja hybridityö ovat mahdollisia työskentelytapoja, mutta olet valmis työskentelemään myös toimistoillamme ja matkustamaan asiakkaidemmekin luokse.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän vahvasti kehittyvässä, ketterässä ja tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä. Pääset rakentamaan aivan uutta liiketoimintaa ja aidosti vaikuttamaan yhteiskuntaamme.

Tule mukaan tuomaan digitaalista älykkyyttä tilajohtamiseen!

Lisätietoja ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Maakuntien tilakeskuksen asiakkuusjohtaja Pasi Korte ke 24.5. klo 15.00–17.00 ja ke 31.5. klo 8.00–10.00, p. 029 471 2037. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Irene Turakaiseen, p. 020 746 9457, ja Sani Kaajakseen, p. 020 746 9453.

Täytä MPS:n sivuilla oleva hakemuslomake palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin su 4.6.2023. Liitä mukaan myös vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si.

Perehdythän kotisivuillamme myös asiantuntija esittelyssä -juttusarjaamme, niin voit tutustua etukäteen tehtäväkenttääsi, työkavereihisi ja arvostuksenkohteisiimme.

Maakuntien tilakeskus on hyvinvointialueiden toimitila- ja kiinteistöhallinnon osaamiskeskus. Tehtävämme on kehittää yhteistyössä hyvinvointialueiden ja valtion kanssa toimitilajohtamisen ratkaisuja, jotka mahdollistavat alueille terveet, turvalliset ja tarkoituksenmukaiset tilat sekä palveluverkot. Yhdessä tavoittelemme, että toimitilojen kustannustehokkuus paranisi valtakunnallisesti vuosittain yhteensä 300 miljoonalla eurolla vuoteen 2030 mennessä ja että saavuttaisimme Suomen ilmastopolitiikan mukaisen hiilineutraaliuden vuoteen 2035 mennessä. www.maakuntientilakeskus.fi

 

Jaa sosiaalisessa mediassa