KUTSU: Kestävän kehityksen verkosto 7.2.2024

perjantai 05.01.2024 | Maakuntien tilakeskus, Hyvinvointialue, Verkosto, Tapahtumat, Kehittäminen

Maakuntien tilakeskus järjestää hyvinvointialueiden toimitilojen ja kiinteistöjen kestävän kehityksen verkoston ensimmäisen verkostotapaamisen keskiviikkona 7.2.2024 klo 9.00-11.00 Teams-alustalla. 

Hyvinvointialueiden kestävän kehityksen verkostossa jaetaan ajatuksia, osaamista ja kokemuksia hyvinvointialueiden sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen toimitilojen vastuullisesta päätöksenteosta ja toiminnasta. Verkoston tarkoituksena on mahdollistaa hyvinvointialueiden yhteinen keskustelu, kehittäminen ja pohdinta sekä tunnistaa ja ratkoa kestävään kehitykseen liittyviä yhteisiä tarpeita ja toteuttaa malleja yhtenäisille toimintatavoille. Verkosto kokoontuu 2–3 kuukauden välein pääasiassa Teams-alustalla.

Ensimmäisessä verkostotapaamisessa käydään läpi, miten hyvinvointialueilla on organisoiduttu kestävän kehityksen asioihin: Millaisia vastuullisuusohjelmia tai ilmastotiekarttoja on laadittu? Entä miten vastuullisuusasiat on huomioitu kiinteistö- ja tilanhallinnan mittareissa ja tavoitteissa? Mikä on energia- ja ympäristöraportoinnin nykytila? Lisäksi luvassa on lyhyt katsaus ajankohtaisiin lainsäädäntömuutoksiin sekä keskustelua, mihin asioihin verkostossa vuoden 2024 aikana keskitytään.

Verkoston toiminta on suunnattu hyvinvointialueiden, HUS-yhtymän ja Helsingin kaupungin toimitilojen ja kiinteistöjen ekologisen, taloudellisen, sosiaalisen sekä kulttuurisen kestävyyden vastuuhenkilöille.

Tilaisuuden esitysmateriaalit jaetaan jälkikäteen yhteisessä Teams-kanavassa.

Tervetuloa!

Lisätietoja

Katso myös

 

Jaa sosiaalisessa mediassa