RAPORTTI: Hyvinvointialueiden toimitilojen tilannekuva 2023

keskiviikko 25.10.2023 | raportointi, Tilatietopalvelu, Maakuntien tilakeskus, Hyvinvointialue

Maakuntien tilakeskus on koostanut tilannekuvan hyvinvointialueiden, Helsingin kaupungin ja HUS-yhtymän käytössä olevista toimitiloista. Tilannekuvaraportti julkaistiin 25.10.2023.

Maakuntien tilakeskus toimii hyvinvointialueista annetun lain tarkoittamana valtakunnallisena toimitila- ja kiinteistöhallinnon osaamiskeskuksena. Sen asiakkaita ovat hyvinvointialueet, Helsingin kaupunki ja HUS-yhtymä sekä Suomen valtio. Yhdessä asiakkaittensa kanssa Maakuntien tilakeskus kokoaa tietoja alueiden terveydenhuollon, sosiaali- ja pelastustoimen toimitiloista sekä niiden kustannuksista ja investoinneista.

Tiedoista koostettiin syksyllä 2023 tilannekuvaraportti, jonka tietojen avulla hyvinvointialueiden päätöksentekijät voivat tehdä entistä perustellumpia päätöksiä sosiaali-ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen toimitiloistaan. Tietojen päivittäminen, syventäminen ja laadullinen kehittäminen jatkuvat.

Alla on upotettu ikkuna selailtavaan raporttiin. Jos ikkuna ei näy, ole hyvä ja tarkista selainasetuksesi tai klikkaa issuu.com-palvelussa julkaistuun raporttiin.


Oikaisuja 30.11.2023:

– sivu 8, viimeinen tekstikappale: Omistettujen kohteiden tietojen kattavuus oli raportointihetkellä keskimäärin hyvällä tasolla ollen noin 94 prosenttia.
– sivu 9, kuva 2, värinvaihto vihreästä keltaiseksi seuraavilla alueilla: Etelä-Pohjanmaa, Länsi-Uusimaa, Pohjanmaa.
– sivu 9, kuva 3, värinvaihto vihreästä keltaiseksi seuraavilla alueilla: Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Keski-Uusimaa, Pohjois-Karjala, Päijät-Häme.

Lisätietoja

Lue lisää

 

Jaa sosiaalisessa mediassa