KUTSU: Modulon pää- ja talouskäyttäjäpäivät 9.-10.5.2023

keskiviikko 05.04.2023 | Hyvinvointialue, Tapahtumat

Tervetuloa Modulon pää- ja talouskäyttäjäpäiville 9.-10.5.2023 Helsinkiin!

Toivotamme hyvinvointialueiden Modulo-tilatietopalvelun pää-, varapää- ja talouskäyttäjät tervetulleiksi kaksipäiväiseen tapahtumaan ti-ke 9.-10.5.2023 Scandic Pasilaan. HUOM! Tapahtumaan osallistuminen edellyttää ilmoittautumista henkilökohtaisessa sähköpostikutsussa annetuin tiedoin mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin maanantaina 24.4.2023.

Tiistaina 9.5.2023 keskitymme hyvinvointialueiden Modulo-käyttöön: miten Moduloa hyödynnetään tällä hetkellä eri puolilla Suomea, mitä odotuksia ja tarpeita sen käytölle on nyt ja tulevaisuudessa. Käymme myös keskustelua yhteistyömme toimintamalleista, prosesseista ja vastuista. Lisäksi seuraamme paneelikeskustelua ”Sisäinen vuokraus talous- ja toimitilajohtamisen tukena” ja saamme tietoa Modulon päivittyneistä käyttöohjeista.

Keskiviikkona 10.5.2023 kuulemme Modulon kehityksen tiekartasta, jonka jälkeen jakaannumme kahteen osaan. Modulon pää- ja varapääkäyttäjät kuulevat case-esimerkin Pohjois-Savon hyvinvointialueelta ja keskustelevat, minkälaista kehitystyötä Modulossa tarvittaisiin tukemaan toimitilavuokrausta. Myös tilaluokkakertoimet ovat asialistalla. Modulon talouskäyttäjille luvassa on case-esimerkki Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelta, minkä jälkeen keskitytään käyttöomaisuusrekisterin kehitystarpeisiin. Lisäämme ymmärrystämme myös hyvinvointialueiden erilaisista talousprosesseista Modulon jatkokehitystä ajatellen. Lopuksi kokoonnumme vielä yhteen visioimaan yhteistä Modulo-käyttöliittymää loppukäyttäjille.

Olemme varanneet molempina päivinä aikaa verkostoitumiseen ja erilaisille keskusteluille. Tarkempia tietoja aikatauluista, hotellivarauksista ja tiistain muusta ohjelmasta on annettu henkilökohtaisessa sähköpostikutsussa.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Katso myös:

 

Jaa sosiaalisessa mediassa