Yhtiökokous 2024: omistajat tyytyväisiä, vahva tuki yhtiölle jatkuu

perjantai 26.04.2024 | Kehittäminen, Maakuntien tilakeskus, Hyvinvointialue

Kuva Suurpellon päiväkodista

Maakuntien tilakeskuksen yhtiökokouksessa torstaina 25.4.2024 keskityttiin arvioimaan yhtiön suoritusta vuonna 2023 ja suunnitelmia lähivuosille.

Tilaisuus sujui mutkattomasti ja yksituumaisesti. Osakkeenomistajat – hyvinvointialueet, HUS-yhtymä, Helsingin kaupunki ja Suomen valtio – antoivat hyväksyntänsä menneelle liiketoimintavuodelle ja suhtautuivat luottavaisin mielin yhtiön liiketoimintasuunnitelmiin vuonna 2024.

Myös yhtiön hallituksen luottamus ja jatkuvuus säilyivät vahvoina. Hallituksen kokoonpano pysyi lähes ennallaan, sillä hallitus sai vain yhden päivityksen. Itä-Suomen YTA-alueen yhtiökokoukselle tekemän ehdotuksen mukaisesti Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen talousjohtaja Ismo Rouvisen tilalle Maakuntien tilakeskuksen hallitukseen valittiin Pohjois-Savon hyvinvointialueen kiinteistöjohtaja Petri Pyy.

Maakuntien tilakeskus kiittää osakkeenomistajiaan osallistumisesta ja luottamuksesta. Yhtiö jatkaa sitoutumistaan tukea asiakkaitaan talouden tasapainottamisessa sekä tehokkaan ja kestävän kiinteistöhallinnan saavuttamisessa tuottamalla tietoa, luomalla innovatiivisia ratkaisuja sekä jakamalla asiantuntijuutta ja parhaita käytäntöjä. Maakuntien tilakeskus haluaa jatkossakin olla asiakkaidensa luottama asiantuntija, joka yhdistää älykkäästi talouden, vastuullisuuden ja hyvinvoinnin.

Lue lisää

 

Jaa sosiaalisessa mediassa