Avoimet työpaikat: asiakkuuspäällikkö (3 hlöä)

tiistai 30.08.2022 | Henkilöstö ja organisaatio, Rekrytointi, Hyvinvointialue

Toimintamme kehittyessä ja yrityksemme kasvaessa haemme kolmea asiakkuuspäällikköä vastaamaan hyvinvointialueasiakkuuksistamme. Asiakkuuspäälliköiden tehtäväalueet jakautuvat seuraavasti:

  • asiakkuuspäällikkö, kiinteistö- ja toimitilajohtaminen
  • asiakkuuspäällikkö, vuokrausliiketoiminta
  • asiakkuuspäällikkö, energiatehokkuus

Tehtävänäsi on kehittää ja johtaa oman osaamisalueesi asiantuntijapalveluita. Toimit palveluiden johtavana asiantuntijana tarjoten ratkaisuja hyvinvointialueiden toimitila- ja kiinteistöhallinnon tarpeisiin. Työskentelet avainasiakasvastaavana nimetyille hyvinvointialueille ja liikut aktiivisesti asiakasrajapinnassamme rakentaen pitkäaikaisia asiakassuhteita. Teet tiiviisti yhteistyötä hyvinvointialueiden kiinteistöjohdon kanssa. Työskentelet asiakkuudet ja viestintä -tiimissä ja raportoit asiakkuusjohtajalle.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta joko kiinteistö- ja toimitilajohtamisesta, toimitilojen vuokrausliiketoiminnasta tai kiinteistöjen energiatehokkuudesta. Sinulla on halua rakentaa ja johtaa asiakkuuksia pitkäjänteisesti. Osaat analysoida tietoa ja tuottaa kirjallista materiaalia. Myös projektityöskentely on sinulle entuudestaan tuttua. Arvostamme kykyä luoda uutta ja vastata asiakkaidemme palvelutarpeisiin ratkaisuhakuisesti. Vahvuuksiasi ovat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Verkostoituminen on sinulle mieluisaa ja luontevaa. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus. Etä- ja hybridityö ovat mahdollisia työskentelytapoja, mutta olet valmis työskentelemään myös toimistoillamme sekä matkustamaan asiakkaidemme luokse.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän vahvasti kehittyvässä, ketterässä ja tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä. Pääset rakentamaan aivan uutta liiketoimintaa ja aidosti vaikuttamaan yhteiskuntaamme.

Tule mukaan tuomaan digitaalista älykkyyttä tilajohtamiseen!

Lisätietoja ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Maakuntien tilakeskuksen asiakkuusjohtaja Pasi Korte ma 5.9.2022 klo 14.00–17.00 ja pe 9.9.2022 klo 12.00–16.00, p. 029 471 2037. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Irene Turakaiseen, p. 020 746 9457, ja Sani Kaajakseen, p. 020 746 9453.

Täytä MPS:n sivuilla oleva hakemuslomake palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin ke 14.9.2022. Liitä mukaan myös vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si.

Perehdythän myös asiantuntija esittelyssä -juttusarjaamme, niin voit tutustua etukäteen tehtäväkenttääsi, työkavereihisi ja arvostuksenkohteisiimme.

Maakuntien tilakeskus on toimitilajohtamisen strateginen kumppani ja valtakunnallinen hyvinvointialueiden toimitila- ja kiinteistöhallinnon osaamiskeskus. Asiakkaitamme ovat hyvinvointialueet, sairaanhoito- ja erityishuoltopiirit, pelastuslaitokset ja 1.10.2022 asti kunnat. Palvelemme myös valtionhallintoa, hyvinvointialueiden valmistelutoimielimiä ja niiden toimitilavastaavia. Vuonna 2022 toimintamme keskittyy vahvasti sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistukseen. Asiantuntija- ja digipalveluidemme avulla tuotamme asiakkaillemme tietoa ja ratkaisuja arjen tilahallintaan sekä toimitila- ja kiinteistöjohtamisen strategisen päätöksenteon tueksi. Samalla rakennamme yhtenäistä tilannekuvaa julkisista kiinteistöistä, niiden kustannuksista ja investoinneista. Yhteen paikkaan koottu tieto ohjaa toimimaan järkevästi terveissä, turvallisissa ja tarkoituksenmukaisissa tiloissa. 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa