Avoimet työpaikat: Excel-taitoinen tilatietokäsittelijä

tiistai 03.05.2022 | Tilatietopalvelu, Rekrytointi, Maakuntien tilakeskus, Henkilöstö ja organisaatio

Toimintamme laajentuessa ja yrityksemme kasvaessa haemme

KAHTA EXCEL-TAITOISTA TILATIETOKÄSITTELIJÄÄ

työskentelemään asiakasrajapinnassa.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaidemme tilatietojen kokoaminen ja koordinointi sekä asiakasrekisterimme päivitys ja ylläpito (MS Excel, Teams ja D365/CE). Tuet kunta-asiakkaitamme tilatietopalveluiden käyttöönotoissa ja tietojen ylläpitämisessä. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme ja huolehdit asiakastuen tehtävistä.

Perusteelliset Excel-taidot ovat tilatietokäsittelijän työssä välttämättömyys. Odotamme sinulta myös kykyä tarttua toimeen sekä omaksua nopeasti uusia tietojärjestelmiä ja erilaisia ohjelmistoja. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, olet asiakaspalvelu- ja tiimityöhenkinen sekä viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen kielellä. Ratkaiset mielelläsi erilaisia ongelmatilanteita ja toimit oma-aloitteisesti. Arvostamme aiempaa kokemusta toimitila-alalta ja osaamista tilahallintajärjestelmistä sekä ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työtä voit tehdä Helsingin, Tampereen tai Kuopion toimistoillamme, minkä lisäksi suhtaudumme joustavasti etätyöhön. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa tarvittaessa Helsinkiin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vahvasti kehittyvässä, ketterässä ja tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä. Pääset rakentamaan aivan uutta liiketoimintaa ja aidosti vaikuttamaan yhteiskuntaan.

Tietoa tulevasta tehtäväkentästäsi, työkavereistasi ja arvostuksenkohteistamme saat myös uutishuoneestamme ja Asiantuntija esittelyssä -juttusarjastamme.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää ainakin vuoden loppuun. Kyseessä on vuokratyösuhde.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Maakuntien tilakeskus on toimitilajohtamisen strateginen kumppani ja valtakunnallinen hyvinvointialueiden toimitila- ja kiinteistöhallinnon osaamiskeskus. Asiakkaitamme ovat hyvinvointialueet, sairaanhoito- ja erityishuoltopiirit, pelastuslaitokset ja kunnat. Palvelemme myös valtionhallintoa, hyvinvointialueiden valmistelutoimielimiä ja niiden toimitilavastaavia. Vuonna 2022 toimintamme keskittyy vahvasti sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistukseen. Asiantuntija- ja digipalveluidemme avulla tuotamme asiakkaillemme tietoa ja ratkaisuja arjen tilahallintaan sekä toimitila- ja kiinteistöjohtamisen strategisen päätöksenteon tueksi. Samalla rakennamme yhtenäistä tilannekuvaa julkisista kiinteistöistä, niiden kustannuksista ja investoinneista. Yhteen paikkaan koottu tieto ohjaa toimimaan järkevästi terveissä, turvallisissa ja tarkoituksenmukaisissa tiloissa.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa