Avoimet työpaikat: HR-koordinaattori

tiistai 10.05.2022 | Henkilöstö ja organisaatio, Rekrytointi

Oletko HR:stä ja hallinnollisista tehtävistä kiinnostunut opintojesi loppusuoralla oleva opiskelija tai vastavalmistunut? Tai muuten mahdollisesti uraasi henkilöstöhallinnon parissa aloitteleva hallinnon ammattilainen? Voisiko monipuoliset hallinnon tehtävät olla seuraava askeleesi kohti HR-ammattilaisen uraa?

Maakuntien tilakeskus hakee nyt

HR-KOORDINAATTORIA

määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2022 loppuun saakka. Aloitusajankohta sovitaan valittavan henkilön kanssa, toki toivomme, että pääset mukaan pieneen mutta monipuoliseen joukkoomme mahdollisimman pian.

Tehtäviisi kuuluvat HR-tehtävien lisäksi myös muut hallinnolliset tehtävät sekä johdon tukeminen. Henkilöstöhallinnon tehtävissä hallinnoit työsuhteen elinkaareen liittyviä asioita. Toimit HR-järjestelmien (mm. Sympa, Epassi, kellokortti.fi) pääkäyttäjänä ja tehtäväsi on varmistaa järjestelmien käytön sujuvuus sekä työsuhdetietojen oikeellisuus. Olet vastuussa mm. henkilöstötilaisuuksien ja kokousten järjestämisestä. Toimit sekä palkkayhdyshenkilönä että työterveyshuollon yhteyshenkilönä. Pääset myös mukaan meneillään olevaan toimenkuvaprojektiin.

Näiden tehtävien lisäksi tuet johtoa mm. kalenteri- ja tilavarauksissa sekä muissa hallinnollisissa tehtävissä kuten laskujen tarkastuksessa ja asiakirjanhallinnassa.

Mitä toivomme sinulta?
•    Tehtävään soveltuvia opintoja
•    Oma-aloitteista ja positiivista asennetta
•    Tarkkaa ja vastuullista työskentelytapaa sekä priorisointikykyä
•    Tietoteknisiä perustaitoja Office-ohjelmista
•    Sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito luetaan eduksesi
•    Aikaisempi työkokemus HR:n ja rekrytoinnin tehtävien parissa luetaan eduksesi

Emme odota, että osaat kaiken heti, vaan tärkeintä on halu oppia, oma-aloitteisuus sekä aito kiinnostus työskennellä sekä henkilöstö- että yleishallinnollisten tehtävien parissa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, sekä henkilöstöedut, kuten lounas- ja liikuntaedut, työterveyshuollon ja mahdollisuuden tehdä joustavasti osittain etätyötä, lähityöpisteesi sijaitsee Helsingin Sörnäisissä.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, mutta viimeistään 22.5.2022, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Accountorin rekrytointikonsultti Mira Svedholm, 11.5, klo 10-11 ja 16.5, klo 13-14, puh. 044 410 8960 tai mira.svedholm(at)accountor.fi.

Tietoa tulevasta tehtäväkentästäsi, työkavereistasi ja arvostuksenkohteistamme saat myös uutishuoneestamme ja Asiantuntija esittelyssä -juttusarjastamme.

Maakuntien tilakeskus on toimitilajohtamisen strateginen kumppani ja valtakunnallinen hyvinvointialueiden toimitila- ja kiinteistöhallinnon osaamiskeskus. Asiakkaitamme ovat hyvinvointialueet, sairaanhoito- ja erityishuoltopiirit, pelastuslaitokset ja kunnat. Palvelemme myös valtionhallintoa, hyvinvointialueiden valmistelutoimielimiä ja niiden toimitilavastaavia. Vuonna 2022 toimintamme keskittyy vahvasti sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistukseen. Asiantuntija- ja digipalveluidemme avulla tuotamme asiakkaillemme tietoa ja ratkaisuja arjen tilahallintaan sekä toimitila- ja kiinteistöjohtamisen strategisen päätöksenteon tueksi. Samalla rakennamme yhtenäistä tilannekuvaa julkisista kiinteistöistä, niiden kustannuksista ja investoinneista. Yhteen paikkaan koottu tieto ohjaa toimimaan järkevästi terveissä, turvallisissa ja tarkoituksenmukaisissa tiloissa.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa