Avoimet työpaikat: Controller (2 hlöä)

torstai 17.02.2022 | Henkilöstö ja organisaatio, Tilatietopalvelu, Rekrytointi

Toimintamme laajentuessa ja yrityksemme kasvaessa haemme

KAHTA CONTROLLERIA

työskentelemään asiakasprojekteissamme talousasiantuntijan roolissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän vahvasti kehittyvässä, ketterässä ja tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä. Pääset rakentamaan aivan uutta liiketoimintaa, vaikuttamaan aidosti yhteiskuntaamme ja samalla muotoilemaan omaa toimenkuvaasi.

Alkuvaiheessa työskentelet tiiviisti hyvinvointialueiden Modulo-tilatietopalvelun käyttöönottoprojekteissa. Vastuullasi ovat kirjanpitokäytäntöjen ja tilatietopalvelun talousasioiden yhteensovittaminen sekä niihin liittyvien ratkaisujen suunnittelu ja toteuttaminen läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tehtäviisi kuuluvat myös käyttöomaisuusrekistereiden käyttöönotot. Myöhemmin keskityt työssäsi asiakkaidemme ja henkilöstömme tukemiseen tilatietopalvelun talousasioissa, kuten taloustietojen analysoinnissa ja budjetoinnissa sekä veloitusten toteutumien, käyttöomaisuusrekistereiden ja vuokrauksen laskutusaineistojen kysymyksissä. Tuotat ja ylläpidät myös tilatietopalvelun talousasioiden ohjeistusta. Lisäksi edistät uusien palveluidemme käyttöönottoa ja osallistut erilaisiin liiketoiminnan ja järjestelmien kehitysprojekteihin talousasiantuntijan roolissa.

Toivomme  ainakin toiselta tehtävään valittavalta vähintään viiden vuoden kokemusta kiinteistö- ja toimitila-alan talousprosesseista, esimerkiksi taloussuunnittelusta, budjetoinnista, käyttöomaisuuden hallinnasta, vuokrauksesta, toteumien seurannasta ja kiinteistökirjanpidon erityiskysymyksistä. Arvostamme julkisen taloushallinnon toimintatapojen tuntemusta. Luonnollisesti sinulla on erinomaiset Excel-taidot ja omaksut myös nopeasti uusia sovelluksia. Kokemus erilaisista tilahallintajärjestelmistä on plussaa. Koulutukseltasi olet esimerkiksi laskentatoimen KTM tai tradenomi.

Olet ennen kaikkea asiakaslähtöinen. Vahvuuksiasi ovat analyyttisyys, ratkaisuhakuisuus sekä hyvät suunnittelu- ja organisointitaidot. Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja osaat kiteyttää asioita myös visuaalisesti. Olet tarkka ja huomioit yksityiskohdat, mutta et jää niihin jumiin. Sinulta odotetaan myös rohkeutta kokeilla uutta, missä edesauttavat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi.

Tule mukaan tuomaan digitaalista älykkyyttä tilajohtamiseen!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Osmo Knaappila ma 21.2. klo 12–13 tai to 24.2. klo 15–16 tai ti 1.3. klo 12–13, p 029 471 2018.

Voit olla myös yhteydessä MPS:n konsultteihin Sani Kaajakseen ke 2.3. klo 13–14, p. 020 746 9453 tai Irene Turakaiseen pe 4.3. klo 10–11, p. 020 746 9457.

Tutustuthan myös uutishuoneeseemme ja asiantuntija esittelyssä -juttusarjaamme, niin saat tietoja tulevasta tehtäväkentästäsi, työkavereistasi ja arvostuksenkohteistamme.

Hae paikkaa

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen sekä liitä mukaan vapaamuotoinen esittelysi ja CV:si 6.3.2022 mennessä MPS:n sivuilla.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa