Henkilöstöasiantuntija

6 vuotta sitten | Haku päättyy 13.04.2018

Haemme osaavaan ja innovatiiviseen joukkoomme HENKILÖSTÖASIANTUNTIJAA.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana rakentamassa HR-palveluja liiketoimintamme tueksi ja osallistua kannustavan työympäristön sekä yhteisöllisyyttä edistävän toimintakulttuurin luomiseen. Toimintaympäristössämme yhdistyy julkinen toimikenttä ja dynaaminen kasvuyritys. Meillä työskennellään moderneilla työvälineillä ja tietojärjestelmillä ja Sinulla on mahdollisuus tehdä etätyötä päivän verran viikossa. Tarjoamme Sinulle myös kattavan työterveyshuollon, kulttuuri- ja liikuntasetelit ja puhelinedun. Työskentelypaikkakuntasi on Helsinki.

Henkilöstöasiantuntijana Maakuntien tilakeskuksessa työskentelet monipuolisten HR-tehtävien parissa. Etenkin yhtiömme käynnistämisvaiheessa vuosina 2018 ja 2019 tehtäviä on HR-pelikentällä laidasta laitaan. Jatkossa tehtäväsi painottuvat työsuhdeasioihin ja toimit palkkayhteyshenkilönä ulkoisen palveluntuottajamme suuntaan. Tunnet HR-järjestelmistä erityisesti työaikaan liittyvät järjestelmät, mahdollisesti pääkäyttäjän roolissa. Osaat luoda uuteen yhtiöön toimintamalleja ja osallistut henkilöstön kouluttamiseen. Voit myös vaikuttaa työnkuvaasi aikaisemman osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella.

Toivomme Sinulta vahvaa kehittämisotetta, joustavuutta, iloa yhdessä tekemisestä sekä rohkeutta uudistaa toimintatapoja. Arvostamme useamman vuoden syvällistä kokemusta työsuhdeasioista ja halua työskennellä muuttuvassa toimintaympäristössä. Eduksi on myös HR-tehtävien laaja-alainen tuntemus. Olet sydämeltäsi HR-ammattilainen.

Saivatko tarjoamamme tehtävät kiinnostuksesi heräämään? Syyhyävätkö sormesi päästä kehittämään uuden yhtiömme HR-pelikenttää? Tunnetko edellä mainitut asiat tavaksesi toimia? Kerron mielelläni lisää. Minut tavoitat parhaiten 5.4. klo 8.00–10.00 tai 6.4. klo 14.00–16.00, henkilöstöjohtaja Heli Huopainen, puhelin 044 241 6476. Voit soittaa myös Personnelin henkilöstökonsultti Nelli Lavantille, 4.4. klo 16:00-17:00 tai 11.4. klo 11:00-12:00, puhelin 040 686 0557.

Täytä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi 12.4.2018 mennessä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä teetetään turvallisuusselvitys.