Asiakasreferenssejä

Asiakasreferenssejä

Maakuntien tilakeskuksen asiakkaita ovat hyvinvointialueet, HUS-yhtymä, Helsingin kaupunki sekä Suomen valtio.

Digitaalisten tilatietopalveluidemme avulla tuotamme asiakkaillemme tietoa arjen tilahallinnan ja strategisen päätöksenteon tueksi. Samalla rakennamme yhtenäistä tilannekuvaa julkisista kiinteistöistä sekä niiden kustannuksista ja investoinneista.

Olemme koonneet tälle sivulle linkkejä referenssiartikkeleihimme, joissa asiakasorganisaatiot kuvaavat kokemuksiaan tilatietopalvelujemme käytöstä ja yhteistyöstä kanssamme.

Hyvinvointialueet

”Otimme ensimmäisenä hyvinvointialueena käyttöön Modulo-tilatietopalvelun. Kun tilatiedot on koottu yhteen paikkaan, voimme ensimmäistä kertaa luoda kokonaiskuvan käytössämme olevista tiloista ja niiden kustannuksista. Siirtyminen mututiedosta tiedolla johtamiseen on tärkeä edistysaskel matkalla kohti hyvinvointialueen tilahallintoa.”

Miia Hietapakka
Satakunnan hyvinvointialueen kiinteistövalmistelija

Sairaanhoito- ja erityishuoltopiirit

“Mitä tarkemmiksi tietoja on jumpattu, sitä enemmän palvelusta on ollut hyötyä. Sairaalassa on monenlaisia tiloja. Leikkaussali on tietysti kalliimpaa tilaa kuin varastotila, ja tilatietopalvelussa tiloille saadaan helposti ja nopeasti laskennallinen hinta. Sieltä tiedot voidaan myös ajaa suoraan talousjärjestelmiimme.”

Veli-Pekka Mustonen
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän sairaalainsinööri

“Olen erittäin toiveikas ja innostunut palvelusta. Tähänastisen käyttökokemuksen perusteella meidän on esimerkiksi jatkossa helppo seurata, ovatko kaikki tilat käytössä ja mikä vuokrasopimuksien tilanne on. Minulla on suuret odotukset palvelun tuomista hyödyistä.”

Ulf Stenbacka
Vaasan sairaanhoitopiirin tekninen johtaja

Pelastuslaitokset

”Pelastuslaitokset ovat noudattaneet toisistaan poikkeavia käytänteitä asemiensa tilojensa vuokrauksessa, hallinnoinnissa ja ylläpidossa. Ennen Modulo-tilatietopalvelua meillä ei pelastuslaitoksella juurikaan ollut työkaluja tilojen vuokrakäytäntöjen hoitamiseen. Yhtenäiset ja läpinäkyvät tilahallinnan ja tilajohtamisen toimintamallit toivotettiin avosylin tervetulleiksi.”

Mikko Ilmonen
Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen entinen palvelupäällikkö, Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen kiinteistövalmistelija

“Tilatietopalvelun avulla tilojemme kustannustehokkuus paranee, toimintamme tehostuu ja aikaa säästyy, kun kaikki data on koottu yhteen digitaaliseen paikkaan ajantasaisessa ja helppokäyttöisessä muodossa. Lisäksi palvelu auttaa perustelemaan ja ennakoimaan tila- ja investointitarpeita sekä helpottaa budjetointia.”

Joni Hakala
Pirkanmaan pelastuslaitoksen tekninen päällikkö