Asiakasreferenssit

Asiakasreferenssit

Maakuntien tilakeskuksen asiakkaita ovat hyvinvointialueet, sairaanhoito- ja erityishuoltopiirit, pelastuslaitokset sekä kunnat. Palvelemme myös valtionhallintoa, hyvinvointialueiden valmistelutoimielimiä ja niiden toimitilavastaavia.

Digitaalisten tilatietopalveluidemme avulla tuotamme asiakkaillemme tietoa arjen tilahallinnan ja strategisen päätöksenteon tueksi. Samalla rakennamme yhtenäistä tilannekuvaa julkisista kiinteistöistä sekä niiden kustannuksista ja investoinneista.

Olemme koonneet tälle sivulle linkit referenssiartikkeleihimme, joissa asiakkaamme kuvaavat kokemuksiaan tilatietopalvelujemme käytöstä ja yhteistyöstä kanssamme.

Hyvinvointialueet

”Otimme ensimmäisenä hyvinvointialueena käyttöön Modulo-tilatietopalvelun. Kun tilatiedot on koottu yhteen paikkaan, voimme ensimmäistä kertaa luoda kokonaiskuvan käytössämme olevista tiloista ja niiden kustannuksista. Siirtyminen mututiedosta tiedolla johtamiseen on tärkeä edistysaskel matkalla kohti hyvinvointialueen tilahallintoa.”

Miia Hietapakka
Satakunnan hyvinvointialueen kiinteistövalmistelija

Sairaanhoito- ja erityishuoltopiirit

“Mitä tarkemmiksi tietoja on jumpattu, sitä enemmän palvelusta on ollut hyötyä. Sairaalassa on monenlaisia tiloja. Leikkaussali on tietysti kalliimpaa tilaa kuin varastotila, ja tilatietopalvelussa tiloille saadaan helposti ja nopeasti laskennallinen hinta. Sieltä tiedot voidaan myös ajaa suoraan talousjärjestelmiimme.”

Veli-Pekka Mustonen
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän sairaalainsinööri

“Olen erittäin toiveikas ja innostunut palvelusta. Tähänastisen käyttökokemuksen perusteella meidän on esimerkiksi jatkossa helppo seurata, ovatko kaikki tilat käytössä ja mikä vuokrasopimuksien tilanne on. Minulla on suuret odotukset palvelun tuomista hyödyistä.”

Ulf Stenbacka
Vaasan sairaanhoitopiirin tekninen johtaja

Pelastuslaitokset

“Tilatietopalvelun avulla tilojemme kustannustehokkuus paranee, toimintamme tehostuu ja aikaa säästyy, kun kaikki data on koottu yhteen digitaaliseen paikkaan ajantasaisessa ja helppokäyttöisessä muodossa. Lisäksi palvelu auttaa perustelemaan ja ennakoimaan tila- ja investointitarpeita sekä helpottaa budjetointia.”

Joni Hakala
Pirkanmaan pelastuslaitoksen tekninen päällikkö

Kunnat

  • Case Kirkkonummi: Työkaluja arjen tilahallintaan, päätöksentekoon ja ennakointiin

”Täsmällisten, ajantasaisten ja vertailukelpoisten tilatietojen merkitys kasvaa koko ajan. Tilatietojen kokoaminen, ylläpito ja päivitys Maakuntien tilakeskuksen kunnille rakentamiin palveluihin yksinkertaistavat arjen tilahallintaamme. Digitaaliset ja kattavat työkalut tukevat tilatiedon analysointia sekä toimitilajohtamista ja auttavat meitä toimimaan kustannustehokkaasti tarpeitamme vastaavissa tiloissa.”

Terhi Sundström
Kirkkonummen kunnan toimitila-asiantuntija