Investointiassistentti

6 vuotta sitten | Haku päättyy 25.04.2018

Kiinnostaako sinua tehtävä rakennusliiketoiminnan ja kiinteistökehityksen ytimessä? Haluatko ainutlaatuisen tilaisuuden olla mukana rakentamassa Suomen suurinta kiinteistöalan yhtiötä? Tule mukaan osaavaan ja innovatiiviseen joukkoomme!

Haemme INVESTOINTIASSISTENTTIA, rakennuttaminen

Työkuva

Investointiassistenttina vastaat rakennuttamistoiminnan johdon assistentin sekä yhtiötasolla rakennushankkeiden taloushallinnon controllerin tehtävistä. Tehtävänkuvaan voidaan sisällyttää myös muita taloushallinnon tehtäviä. Tehtävään sisältyy mm. osallistuminen merkittävien investointipäätösten asiakirjojen valmisteluun.

Toimit valmistelijana päätöksille, joilla on vaikutus tilakeskuksen rakennuttamisliiketoiminnan tehokkuuteen ja kilpailukykyyn.

Odotamme

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, joustavuutta, toimeen tarttumista ja itsenäistä työskentelyotetta. Odotamme sinulta julkisen sektorin toiminnan tunte-musta ja rakennuttamiseen ja kiinteistöalaan liittyvää kokemusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi tehtävän menestykselliselle hoitamiselle on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana yhtiömme kilpailukykyisen ja tehokkaan rakennusliiketoiminnan ja kiinteistökehityksen käynnistämisen ytimessä. Toimintaympäristössämme yhdistyy julkinen toimikenttä ja dynaaminen kasvuyritys. Meillä työskennellään moderneilla työvälineillä ja tietojärjestelmillä. Uudistamme rohkeasti, arvostamme osaamista ja tuemme myös sinun osaamisesi kehittämistä. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon, kulttuurisetelit, puhelinedun ja tehtäväkokonaisuudesta riippuen etätyömahdollisuuden. Työskentelypaikkakuntasi on vaihtoehtoisesti Helsinki tai Tampere.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
• Maakuntien tilakeskuksen rakennuttamisjohtaja Petri Laurikka, p. 044 970 5566, pe 13.4 klo 12-14 ja ti 17.4 klo 14-15
• Personnel Groupin konsulttijohtaja Janne Metsä, p. 0400 909 927.

Hae tehtävää ti 24.4. mennessä Personnelin sivujen kautta: www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen.