Investointipäällikkö

6 vuotta sitten | Haku päättyy 24.04.2018

Kiinnostaako sinua tehtävä rakennusliiketoiminnan ja kiinteistökehityksen ytimessä? Halu-atko ainutlaatuisen tilaisuuden olla mukana rakentamassa Suomen suurinta kiinteistöalan yhtiötä? Tule mukaan osaavaan ja innovatiiviseen joukkoomme!

Haemme INVESTOINTIPÄÄLLIKKÖÄ, rakennuttaminen

Työkuva

Tilakeskus laatii maakuntien toimitiloihin kohdistuvat investointisuunnitelmat yhteistyössä maakuntien eri toimielinten kanssa. Investointipäällikön tehtävänä on luoda tilakeskuksen ja maakuntien välille yhteiset toimintamallit investointisuunnitelmien laadintaan sekä niiden toteuman seurantaan ja raportointiin. Työssä hyödynnetään tilakeskuksen hankehallinnan järjestelmää. Investointipäällikkö vastaa tilakeskuksen osalta vuoden 2020–22 investointisuunnitelmien laadinnasta ja investointien ohjauksen toimintamallien jatkokehittämisestä.

Perustamisvaiheessa 2018–19 investointipäällikkö varmistaa, että käynnissä olevista hankkeista laaditaan vuokrasopimukset.

Investointipäällikkö vastaa myös tilakeskuksen omistukseen 1.1.2020 siirtyvän, maakunnille tarpeettoman kiinteistökannan kehittämisestä sisältäen käyttötarkoitusten muutokset, kaavoituksen ohjauksen, myyntiprosessien edistämisen jne.

Odotamme

Toivomme sinulta kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja toimia haastavassa toimintaympäristössä. Odotamme itsenäistä toimintaotetta ja projektityöskentelyvalmiuksia, julkisen sektorin toiminnan tuntemusta ja kiinteistöomaisuuden hallintaan liittyvää kokemusta (kaavoitus, kehittäminen, myynti).

Arvostamme näkemyksellisyyttä ja ratkaisuhakuisuutta, neuvottelutaitoja ja yhteistyökykyä, englannin kielen taitoa. Eduksi tehtävän menestykselliselle hoitamiselle on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään kymmenen vuoden kiinteistöjohtamisen työkokemus.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana yhtiömme kilpailukykyisen ja tehokkaan rakennusliiketoiminnan ja kiinteistökehityksen käynnistämisen ytimessä. Toimintaympäristössämme yhdistyy julkinen toimikenttä ja dynaaminen kasvuyritys. Meillä työskennellään moderneilla työvälineillä ja tietojärjestelmillä. Uudistamme rohkeasti, arvostamme osaamista ja tuemme myös sinun osaamisesi kehittämistä. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon, kulttuurisetelit, puhelinedun ja tehtäväkokonaisuudesta riippuen etätyömahdollisuuden. Työskentelypaikkakuntasi on vaihtoehtoisesti Helsinki tai Tampere

Lisätietoja tehtävästä antavat:
• Rakennuttamisjohtaja Petri Laurikka Maakuntien tilakeskus, p. 044 970 5566, pe 13.4 klo 12-14 ja ti 7.4 klo 14-15
• Personnel Groupin konsulttijohtaja Janne Metsä, p. 0400 909 927.

Hae tehtävää su 24.4. mennessä Personnelin sivujen kautta: www.personnel.fi/avoimet-tyopaikat/. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen.