KUTSU: Raportointi tilajohtamisen tukena 20.4.2023

torstai 16.03.2023 | Tapahtumat, Kehittäminen, Tilatietopalvelu, Hyvinvointialue, raportointi

Kuvituskuva valkoisesta seinästä, jossa on punainen ikkunanpoka

Tervetuloa hyvinvointialueiden Raportointi toimitilajohtamisen tukena -tilaisuuteemme torstaina 20.4.2023 klo 14.00–15.00 Teams-alustalle.

Esittelemme Maakuntien tilakeskuksen Oma tila -palveluportaalista saatavilla olevaa raportointia. Raportointi perustuu hyvinvointialueiden toimittamaan ja päivittämään tilatietoon. Samalla kerromme tiedon hyödyntämisestä ja raportoinnin kehityksestä. Otamme tilaisuudessa mieluusti myös vastaan uusia ideoita tiedon hyödyntämiseen.

Tilaisuuteen osallistuminen ei edellytä aiempaa Oma tila -palveluportaalin tai raporttien käyttöä. Pyydämme kuitenkin rekisteröitymään Oma tilan käyttäjäksi hyvissä ajoin ennen tilaisuutta Maakuntien tilakeskuksen kotisivujen yläosassa olevasta punaisesta Oma tila -linkistä.

Tervetuloa!

Tilaisuus on tarkoitettu hyvinvointialueiden, Helsingin kaupungin ja HUS-yhtymän kiinteistö- ja toimitilajohdolle sekä kaikille hyvinvointialueiden toimitilaraportoinnin kanssa työskenteleville. Kutsu on lähetetty hyvinvointialueiden Maakuntien tilakeskukselle nimeämille henkilöille. Kutsun vastaanottaja voi välittää kutsua edelleen omassa organisaatiossaan.

Tilaisuuden esitysmateriaalit jaetaan jälkikäteen Maakuntien tilakeskuksen ja hyvinvointialueiden yhteisessä Teams-kanavassa.

Lisätietoja

Katso myös

 

Jaa sosiaalisessa mediassa