Etsimme innovatiivista, oma-aloitteista ja ratkaisuhakuista data-analyytikkoa

tiistai 24.03.2020 | Rekrytointi

Kuvituskuva

Etsimme data-analyytikkoa kasvavaan asiantuntijaorganisaatioomme ensisijaisesti Helsingin toimipisteeseen. Olet mukana rakentamassa kuntien tilajohtamisesta dataohjautuvaa uusien teknologisten ratkaisujen ja palvelujen avulla. Koulutamme sinut tarvittavilta osin omiin tietojärjestelmiimme, mutta odotamme, että data-analytiikka ja tietojärjestelmät ovat sinulle ennestään tuttuja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää data-analytiikan osaamista sekä kykyä visualisoida ja raportoida data-analyysejä asiakkaiden tarpeisiin. Työssäsi mallinnat valtakunnallisesti kuntien kiinteistöihin liittyvää toimitiladataa. Tehtäviisi kuuluu mallintaa ja visualisoida dataa liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeisiin, kehittää datan analysointi- ja mallintamiskäytäntöjä ja -työkaluja, kehittää tietomalleja ja tiedon hallintaan liittyviä prosesseja sekä osallistua erilaisiin liiketoiminnan ja järjestelmien kehitysprojekteihin.

Odotamme, että sinulla on:

  • Soveltuva korkeakoulututkintoa (yliopisto tai AMK)
  • Kykyä mallintaa ja visualisoida dataa liiketoiminnan tarpeisiin
  • Kokemusta data-analytiikassa käytettävistä ohjelmistoista ja menetelmistä (esim. Power BI, Tableau ja Qlik Sense)
  • Tehtävässä ei edellytetä syvää ohjelmointi- tai tietokantaosaamista, mutta data-analytiikkaa tukeva ohjelmointi- tai tietokantaosaaminen katsotaan eduksi
  • Analyyttinen ajattelutapa ja hyvät suunnittelu- ja organisointikyvyt
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja halua toimia muiden kanssa yhdessä

Odotamme sinulta paljon, mutta emme jätä sinua yksin tai palkitsematta. Tarjoamme sinulle itsenäisen, mielenkiintoisen sekä kehittämispainotteisen tehtävän ja tueksesi modernit työskentelyvälineet, innostavan työyhteisön sekä työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietopalveluista ja tietohallinnosta vastaava johtaja Ari Maaninen pe 27.3. klo 12-14, ti 31.3. klo 12-14 ja to 2.4. klo 12–14, puh. 050 568 6610, ari.maaninen(at)maakuntientilakeskus.fi, muina aikoina MPS-konsultti Eerikki Mäki, puh. 050 430 9244. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta viimeistään 6.4.2020 mennessä.

 

Hae paikkaa täältä

Hakuaika alkaa: 23.03.2020 08:00

Hakuaika päättyy: 06.04.2020 23:59

 

Jaa sosiaalisessa mediassa