Oma tila -palveluportaalin asiointipainikkeille uusi ilme

perjantai 02.07.2021 | Maakuntien tilakeskus, Uutiskirjeet, Kehittäminen

Kuvituskuva Maakuntien tilakeskuksen Oma tila -asiakasportaalin etusivun yläosan kuvasta

Olemme uudistaneet Oma tila -asiakasportaalin palvelupainikkeita. Painikkeiden muotoa, väritystä ja tunnusikoneita on yhtenäistetty vastaamaan Maakuntien tilakeskuksen muiden kanavien visuaalista ilmettä.

Painikkeiden alta löytyvät palvelut ja niiden nimet ovat pysyneet vanhoina tuttuina.

Oma tila -käyttäjälle näkyvissä olevien painikkeiden lukumäärä ja pääsy painikkeiden alla oleviin palveluihin määräytyvät käyttäjän käyttöoikeuksien mukaan. Lisäksi aktiivisena olevien palveluiden painikkeet näkyvät kirkkaamman värisinä kuin passiiviset toistaiseksi lukon takana olevat.

Oranssista Modulo-painikkeesta on pääsy tilatietopalveluun, joka on tarkoitettu toimitilojen ennakoivaan johtamiseen ja hallinnointiin. Palvelua käyttävät sairaanhoito- ja erityishuoltopiirit sekä pelastuslaitokset.

Punainen Skenarios-painike vie valtakunnalliseen kuntien kiinteistö- ja rakennustietokantaan. Kunnat voivat liittyvä Skenarioksen käyttäjiksi Kuntien tilatieto -hankkeessa.

Sinisen Raportit ja analyysit -painikkeen takaa löytyy valmiita tunnuslukuja, mittareita ja raportteja strategiseen tilajohtamiseen. Tällä hetkellä niitä käyttävät kuntien tilajohtamisen ammattilaiset.

Vihreästä Investoinnit-painikkeesta siirrytään ilmoittamaan sairaanhoito- ja erityishuoltopiirien rakennusinvestointitietoja. Palvelu on avoinna vain määräajoin ennen maan kattavien investointiennusteidemme laatimista.

Oma tilaan rekisteröidytään ja kirjaudutaan Maakuntien tilakeskuksen kotisivujen yläosassa olevasta punaisesta Oma tila -painikkeesta.

***
Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme numerosta 029 471 2010.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa