Tule sinäkin – Olemme mukana Kuntamarkkinoilla 16.9.2021

perjantai 10.09.2021 | Tapahtumat, Uutiskirjeet, Maakuntien tilakeskus

Osallistumme Kuntamarkkinoille ke-to 15.-19.9.2021. Pidämme torstaina 16.9.2021 klo 11.00-11.45 yhteisesityksen Kuntaliiton kanssa kuntien tilatiedon kehittämishankkeesta.

Tule kuuntelemaan!

AIKA: torstai 16.9.2021 klo 11.00-11.45
PAIKKA: Teams-esitys (linkki saatavilla vain ennakkorekisteröityneille, katso lisätietoja alta)

Kuntien tilatietojen paremmalla hallinnalla on mahdollista tavoitella toimintojen tehostumista. Seminaarissa esitellään meneillään olevia hankkeita kuntien toimitilakannan tietopohjan ja tilatiedon hallinnan parantamiseksi.

  • Pääministeri Marinin hallitusohjelman mukaan hallitus valmistelee tuottavuustoimia, joita valmistellaan ja seurataan julkisen talouden suunnitelman yhteydessä. Yksi toimista on monivuotisen toimenpideohjelman toteuttaminen kuntien rakennuskannan hallinnan ja tietopohjan parantamiseksi. (Jussi Niemi / Suomen Kuntaliitto)
  • Esittelemme kuulumiset Maakuntien tilakeskuksen vetämästä Kuntien tilatieto -hankkeesta. Hankkeessa kootaan kuntien ja kuntakonsernien käytössä olevien tilojen perus-, kustannus- ja investointitiedot sekä mahdolliset vuokraustiedot yhteen palveluun. Helppokäyttöisessä digipalvelussa tietojen ylläpitäminen, päivittäminen, raportoiminen sekä tietojen vertaileminen muihin kuntiin on yksinkertaista. Lopputuloksena kunnilla on käytössään digitaalista, ajantasaista ja helposti raportoitavaa tietoa oman tilajohtamisensa ja päätöksentekonsa tueksi. Hankkeeseen liittyminen ja palvelun käyttö on kunnille nopeaa, vapaaehtoista ja maksutonta. (Marko Suomela / Maakuntien tilakeskus)

Kuntamarkkinat lyhyesti ja rekisteröityminen osallistujaksi

Kuntamarkkinat on ammattitapahtuma, johon osallistujaksi ovat tervetulleita kaikki julkisen hallinnon, kuntien valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajat.

Jos sinä olet yksi heistä, voit rekisteöiryä osallistujaksi verkkotapahtumaan. Pandemian vuoksi tilaisuutta ei järjestetä vuonna 2021 Kuntatalolla lainkaan.

Rekisteröityneenä saat ennen tapahtumaa sähköpostiisi linkin, jonka avulla pääset seuraamaan verkossa pidettäviä seminaareja ja tietoiskuja. Osallistuminen on ilmaista.

Lisätietoja, reksiteröityminen ja tapahtumaan saakka päivittyvä ohjelma: https://kuntamarkkinat.fi/

 

Jaa sosiaalisessa mediassa