Vahvistusta kuntien strategisiin tilajohtamisen palveluihin

keskiviikko 11.03.2020 | Henkilöstö ja organisaatio

Maakuntien tilakeskuksen tiimi vahvistuu kiinteistötiedon erityisasiantuntijalla, kun Esko Korhonen, FT, rakennusinsinööri, liittyy joukkoomme 1. huhtikuuta alkaen. Hänen tehtävänään on kehittää kuntien strategisia palveluita vastaamaan paremmin kuntien tilajohtamisen tarpeita.

Korhosella on laaja kokemus kuntien toimitilojen strategisesta kehittämisestä. Hän siirtyy tilakeskukseen FCG:n johtavan konsultin tehtävästä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Kuntaliitossa toimitilojen erityisasiantuntijana sekä eri kaupunkien ja yliopiston tilapalveluiden johtajana.   

”Odotan innostuneena uutta tehtävää. Tunnen varsin hyvin kuntien tilajohtamiseen ja toimitilakysymyksiin liittyvät kehitystarpeet ja talouden haasteet. Haluan olla osaltani vaikuttamassa merkittävän kansallisvarallisuutemme kestävän käytön edistämiseen meidän kaikkien kuntalaisten hyväksi.”

Yhtiön palvelut tilatiedon asiantuntijana kehittyvät ja rekrytoimme lisää osaajia joukkoomme – seuraa avoimia työpaikkoja sivuiltamme tai LinkedInissä.

Lisätietoja:
Ari Maaninen
johtaja, tietopalvelut ja tietohallinto

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa