Hyvinvointialueiden kohteet Modulo-tilatietopalvelussa 1/2023

tiistai 03.01.2023 | Tilatietopalvelu, Maakuntien tilakeskus, Hyvinvointialue

Hyvinvointialueet kokoavat käytössään olevien toimitilojen tiedot Maakuntien tilakeskuksen Modulo-tilatietopalveluun. Tietojen tavoitteena on varmistaa, että jokaisella hyvinvointialueella on käytössään realistinen ja ajan tasalla oleva tilannekuva tiloistaan. Alueet tarvitset tietoja sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelutuotantonsa turvaamiseksi.

Maakuntien tilakeskus rakentaa tilannekuvaa yhteistyössä hyvinvointialueiden ja valtionhallinnon toimijoiden kanssa. Tilannekuva on osa sote- ja pela-uudistuksen toimeenpanoa. Sen avulla voidaan myös ennakoida hyvinvointialueiden toimitiloihin tarvitsemien resurssien ja tuen määrää tehtävien toteuttamisessa ja haasteiden tunnistamisessa. Maakuntien tilakeskus toimii hyvinvointialueiden lakisääteisenä toimitila- ja kiinteistöhallinnon osaamiskeskuksena.

Alla julkaistut luvut perustuvat hyvinvointialueiden Modulo-tilatietopalveluun 3.1.2023 mennessä tallennettuihin tietoihin. Tiedot täydentyvät ja päivittyvät hyvinvointialueiden päätöksenteon edetessä vuoden 2023 aikana.

Taulukko: Hyvinvointialueiden valmistelussa listattujen kohteiden lukumäärät ja pinta-alat Maakuntien tilakeskuksen Modulo-tilatietopalvelussa 3.1.2023 mennessä. Tiedot täydentyvät ja päivittyvät hyvinvointialueiden päätöksenteon edetessä vuoden 2023 aikana.

Lisätietoja medialle

  • taulukko PDF-muodossa
  • Stana Porvali, viestintäpäällikkö, Maakuntien tilakeskus Oy,
    p. 029 471 2032, etunimi.sukunimi@maakuntientilakeskus.fi

Katso myös

 

Jaa sosiaalisessa mediassa