Hyvinvointialueiden kohteet Modulo-tilatietopalvelussa 10/22

tiistai 04.10.2022 | Maakuntien tilakeskus, Hyvinvointialue, Tilatietopalvelu

Hyvinvointialueet kokoavat käyttöönsä tulevien toimitilojen tiedot Maakuntien tilakeskuksen Modulo-tilatietopalveluun. Tietojen tavoitteena on varmistaa, että jokaisella hyvinvointialueella on realistinen ja ajan tasalla oleva tilannekuva käytössään olevista tiloista. Alueet tarvitset tietoja sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelutuotantonsa turvaamiseksi.

Maakuntien tilakeskus rakentaa tilannekuvaa yhteistyössä hyvinvointialueiden, kuntien ja valtionhallinnon toimijoiden kanssa. Tilannekuva on osa käynnissä olevan sote- ja pela-uudistuksen toimeenpanon kokonaisarviointia. Sen avulla voidaan myös ennakoida hyvinvointialueiden toimitiloihin tarvitsemien resurssien ja tuen määrää toimeenpanon tehtävien toteuttamisessa ja haasteiden tunnistamisessa. Maakuntien tilakeskus toimii hyvinvointialueiden lakisääteisenä toimitila- ja kiinteistöhallinnon osaamiskeskuksena.

Alla julkaistut luvut perustuvat hyvinvointialueiden Modulo-tilatietopalveluun 4.10.2022 mennessä tallennettuihin tietoihin. Tiedot ovat alustavia. Ne täydentyvät ja päivittyvät hyvinvointialueiden valmistelun ja päätöksenteon edetessä vuoden 2022 aikana.

Taulukko: Hyvinvointialueiden valmistelussa listattujen kohteiden lukumäärät ja pinta-alat Maakuntien tilakeskuksen Modulo-tilatietopalvelussa 4.10.2022 mennessä. Tiedot ovat alustavia. Ne täydentyvät ja päivittyvät hyvinvointialueiden valmistelun ja päätöksenteon edetessä vuoden 2022 aikana.

Lisätietoja medialle

  • taulukko PDF-muodossa
  • Stana Porvali, viestintäpäällikkö, Maakuntien tilakeskus Oy,
    p. 029 471 2032, etunimi.sukunimi@maakuntientilakeskus.fi

Katso myös

 

Jaa sosiaalisessa mediassa