Rakennamme hyvinvointialueiden toimitilavalmistelijoiden verkostoa

torstai 09.09.2021 | Tapahtumat, Uutiskirjeet, Kehittäminen, Maakuntien tilakeskus

Kuvituskuva

Hyvinvointialueiden valmistelu on käynnistynyt vauhdilla. Olemme nyt kokoamassa yhteen hyvinvointialueiden toimitilavalmistelijoiden verkostoa, johon hyvinvointialueet voivat nimetä alueensa kiinteistö-, toimitila- tai vastaavan valmistelijan. Verkoston ensimmäinen tilaisuus järjestetään 28.9.2021 Teams-alustalla.

”Me Maakuntien tilakeskuksessa haluamme osaltamme tukea hyvinvointialueiden toimitilavalmistelua heti käynnistymisvaiheesta lähtien. Näin voimme parhaalla mahdollisella tavalla tarjota työkaluja ja asiantuntija-apuamme hyvinvointialueiden toimitilavalmisteluun sekä edesauttaa hyödyntämään meillä jo olevia toimitilatietoja sairaanhoito- ja erityishuoltopiireiltä, pelastuslaitoksilta ja kunnilta”, kertoo Maakuntien tilakeskuksen toimitusjohtaja Jukka Latvala ja jatkaa:

”Maakuntien tilakeskusta rakennetaan kohti laissa hyvinvointialueista (§21) mainittua kiinteistö- ja toimitilahallinnon osaamiskeskusta. Olemme aloittaneet valmistelut tehtävän hoitamiseksi ja sote- ja pela-muutoksen valmistelun tukemiseksi hyvinvointialueita palvelevalla tavalla.”

Maakuntien tilakeskus on lähestynyt nimettyjä hyvinvointialueiden valmistelutoimielimien puheenjohtajia, hankejohtajia ja muutosjohtajia ja pyytänyt heitä lähettämään alueensa tilavalmistelijan yhteystiedot Maakuntien tilakeskukselle mahdollisimman pian. Tilakeskus kutsuu nimetyt toimitilavalmistelijat verkoston ensimmäiseen tapaamiseen, joka pidetään tiistaina 28.9.2021 alkaen klo 14 Teams-alustalla.

Annamme mielellämme lisätietoja verkostosta ja tuemme hyvinvointialueita kaikissa toimitilojen hallintaan, raportointiin tai toimitilajohtamiseen liittyvissä kysymyksissä”, Latvala sanoo.

Verkostoilmoittautumiset >

Lue myös

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa