Avoimet työpaikat: asiantuntija tilatietojen käsittelyyn (Data Advisor)

maanantai 28.02.2022 | Henkilöstö ja organisaatio, Tilatietopalvelu, Rekrytointi

Toimintamme laajentuessa ja yrityksemme kasvaessa haemme

ASIANTUNTIJAA

kuntien tilatietojen käsittelyyn.

Työskentelet osana tiimiä, jonka tehtäviin kuuluvat kuntien tilatietojen kerääminen, ylläpito ja koordinointi sekä asiakasrekisterin päivitys (MS Excel, tietovarasto ja D365/CE). Tuet asiakkaitamme kuntien tilatietopalveluiden käyttöönotoissa ja palveluista saatavien raporttien käyttämisessä. Pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiimme sekä avustat tiimiä ja sen jäseniä muissakin asiakastuen tehtävissä.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. talouden, hallinnon tai tietojenkäsittelyn alalta) ja jo jonkin verran kokemusta samankaltaisista tehtävistä julkiselta sektorilta tai toimitilapalveluista. Perusteelliset Excel-taidot ovat tehtävän hoitamisen kannalta välttämättömyys, minkä lisäksi tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen kielellä. Ratkaiset mielelläsi muun muassa järjestelmien käyttöönottoon liittyviä ongelmatilanteita. Olet oma-aloitteinen, mutta siedät myös rutiineja.

Työtä voit tehdä Helsingin, Tampereen tai Kuopion toimistoillamme, minkä lisäksi suhtaudumme joustavasti etätyöhön. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän vahvasti kehittyvässä, ketterässä ja tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä. Pääset rakentamaan aivan uutta liiketoimintaa, vaikuttamaan aidosti yhteiskuntaamme ja samalla kehittämään omaa toimenkuvaasi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään viimeistään 6.3.2022 sähköpostilla osoitteeseen irma.tanhola@maakuntientilakeskus.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat puhelimitse asiakaspalvelun kehityspäällikkö Irma Tanhola, p. 029 471 2004, ja projektipäällikkö Marko Suomela, p. 029 471 2020.

Tutustuthan myös uutishuoneeseemme ja Asiantuntija esittelyssä -juttusarjaamme, niin saat tietoja tulevasta tehtäväkentästäsi, työkavereistasi ja arvostuksenkohteistamme.

Lue lisää

Maakuntien tilakeskus on toimitilajohtamisen strateginen kumppani ja valtakunnallinen hyvinvointialueiden toimitila- ja kiinteistöhallinnon osaamiskeskus. Asiakkaitamme ovat hyvinvointialueet, sairaanhoito- ja erityishuoltopiirit, pelastuslaitokset ja kunnat. Palvelemme myös valtionhallintoa, hyvinvointialueiden valmistelutoimielimiä ja niiden toimitilavastaavia. Lähiaikoina toimintamme keskittyy vahvasti sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistukseen. Digipalveluidemme ja ratkaisuidemme avulla tuotamme asiakkaillemme tietoa arjen tilahallinnan ja strategisen päätöksenteon tueksi. Samalla rakennamme yhtenäistä tilannekuvaa julkisista kiinteistöistä, niiden kustannuksista ja investoinneista. Yhteen paikkaan koottu tieto ohjaa toimimaan järkevästi terveissä, turvallisissa ja tarkoituksenmukaisissa tiloissa.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa