Asiantuntija esittelyssä: Esko Korhonen, erityisasiantuntija

torstai 01.10.2020 | Henkilöstö ja organisaatio, Uutiskirjeet, Kehittäminen, Rekrytointi

Kuvassa erityisasiantuntija Esko KorhonenNimeni on Esko Korhonen. Toimin Maakuntien tilakeskuksessa erityisasiantuntijana.

Kun Maakuntien tilakeskus perustettiin, olin jo vuosia seurannut sote-uudistuksen valmistelua ja erityisesti omaisuuden siirtoon liittyviä vaiheita ja vaihtoehtoja. Takanani oli 30 vuotta työsarkaa erilaisten toimitilakysymysten parissa.

Vaikka aiemmat työtehtäväni olivat toki mielenkiintoisia ja vaativia, kestoltaan ne olivat pääsääntöisesti lyhyitä projekteja. Haluni keskittyä pitkäaikaiseen kehittämiseen ja päästä valtakunnan toimitilakysymysten näköalapaikalle saivat minut tarjoamaan osaamistani tilakeskukselle.

Työni tekee mielenkiintoiseksi vaativa asiantuntijatyö tiimeissä fokuksen ollessa jatkuvassa kehittämisessä. Se pitää mielen virkeänä ja saa jaksamaan aamulla hyökätä haasteiden kimppuun. Tällä hetkellä esimerkiksi valmistelen kuntien rakennuskannan tilannekuvaraporttia, teen omalta osaltani erään tarjouskilpailun vertailua, valmistaudun kuntien tilatietohankkeen testaajakuntien kanssa käytäviin neuvotteluihin ja kokoan muistiota sote-lausunnoista.

Työyhteisöni koostuu asiantuntijoista, joiden kanssa on erinomaisen mukava työskennellä, ja joilta saa tukea aina tarvittaessa. Yhteistyökumppaneitamme ovat lähinnä ICT- ja konsulttiyritykset, joissa työskentelee omien alojensa huippuosaajia. Asiakkainamme on laajasti kuntien kiinteistö- ja tilayksiköiden vetäjiä, joista monet ovat minulle jo tuttuja aiemmista yhteyksistäni, ja joiden kanssa yhteydenpito on mutkatonta.

Koska yrityksemme jatkuvasti kehittyy, tarvitsisimme lisää väkeä mm. tiedon kokoamiseen, analysointiin, rikastamiseen ja raportoinnin kehittämiseen. Tilakeskuksessa arvostetaan sopivan koulutuksen ja työkokemuksen ohella reipasta otetta, ahkeruutta ja yhteistyötaitoja. Työnhakijoille vinkkaisin, että kannattaa olla rohkeasti yhteydessä yhtiön johtoon.

Itse olen ollut erittäin tyytyväinen tilakeskuksen toimintaan ja vaikka yhtiön tulevaisuuteen liittyy epävarmuustekijöitä, kaikilla on luja usko yhtiön menestykseen. Tiedämme, että teemme arvokasta työtä huomisen puolesta.

Lue myös

 

Jaa sosiaalisessa mediassa