Avoimet työpaikat: asiakkuusjohtaja

maanantai 25.10.2021 | Rekrytointi, Maakuntien tilakeskus, Henkilöstö ja organisaatio

Toimintamme laajentuessa ja yrityksemme kasvaessa haemme
ASIAKKUUSJOHTAJAA
vastaamaan asiakkuuksistamme sekä palveluidemme myynnistä ja markkinoinnista.

Tehtävänäsi on rakentaa ja kehittää asiakastyötämme vastaamaan tulevaisuuden liiketoimintamme sekä asiakkaittemme tarpeita. Työskentelet tiimisi kanssa asiakasrajapinnassa ja vastaat asiakassopimuksistamme ja sidosryhmäyhteistyöstä. Asiakkuuksien lisäksi vastuualueisiisi kuuluvat myös markkinointi ja viestintä. Johdat palveluiden liiketoimintamallin rakentamista ja uusien palveluiden kehittämistä. Raportoit toimitusjohtajalle ja olet yhtiön johtoryhmän jäsen.

Sinulla on useamman vuoden kokemus kiinteistö- ja toimitilajohtamisesta sekä vahvat näytöt B2B-myynnistä, sen johtamisesta ja asiakassuhteiden pitkäjänteisestä kehittämisestä. Sairaanhoito- ja erityishuoltopiirien sekä kuntien toiminnan tuntemus on eduksi. Sinulla on osaamista myös toimitilapalveluiden kehittämisestä ja tuotteistamisesta. Arvostamme kykyä luoda uutta ja vastata asiakkaidemme tilapalvelutarpeisiin. Kannustavana esihenkilönä luot tiimillesi onnistumisen edellytyksiä. Olet työssäsi yhteistyö- ja ratkaisuhakuinen. Vahvuuksiasi ovat vuorovaikutus-, viestintä- ja markkinointitaidot, joten verkostoituminen on sinulle luontaista. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän vahvasti kehittyvässä, ketterässä ja tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä. Pääset rakentamaan aivan uutta liiketoimintaa ja aidosti vaikuttamaan yhteiskuntaamme.

Tule mukaan tuomaan digitaalista älykkyyttä tilajohtamiseen!

Hakuohjeet ja lisätiedot >

Katso myös

Maakuntien tilakeskus on toimitilajohtamisen strateginen kumppani ja valtakunnallinen hyvinvointialueiden toimitila- ja kiinteistöhallinnon osaamiskeskus. Asiakkaitamme ovat hyvinvointialueet, sairaanhoito- ja erityishuoltopiirit, pelastuslaitokset ja kunnat. Palvelemme myös valtionhallintoa, hyvinvointialueiden valmistelutoimielimiä ja niiden toimitilavastaavia. Lähiaikoina toimintamme keskittyy vahvasti sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistukseen. Digipalveluidemme ja ratkaisuidemme avulla tuotamme asiakkaillemme tietoa arjen tilahallinnan ja strategisen päätöksenteon tueksi. Samalla rakennamme yhtenäistä tilannekuvaa julkisista kiinteistöistä, niiden kustannuksista ja investoinneista. Yhteen paikkaan koottu tieto ohjaa toimimaan järkevästi terveissä, turvallisissa ja tarkoituksenmukaisissa tiloissa.

 

Jaa sosiaalisessa mediassa