Avoimet työpaikat: kehityspäällikkö, data-analytiikka

torstai 14.10.2021 | Kehittäminen, Tilatietopalvelu, Rekrytointi, Maakuntien tilakeskus, Henkilöstö ja organisaatio, Uutiskirjeet

Toimintamme laajentuessa ja yrityksemme kasvaessa haemme keskeiseen rooliin

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ, data-analytiikka

vastaamaan analysoinnin, raportoinnin ja tietomallien kehittämisestä.

Tehtävänäsi on kehittää tietomalleja ja tiedon hallintaan liittyviä prosesseja. Vastaat datan analysointi- ja mallintamiskäytäntöjen ja niihin liittyvien työkalujen kehittämisestä sekä tietoarkkitehtuurista. Analyytikkotiimin ja yhteistyökumppaneidemme kanssa tuotatte analyysejä ja raportteja asiakkaillemme. Johdat analyytikkotiimin päivittäistä toimintaa ja ohjaat yhteistyökumppaneiden työtä. Teet sidosryhmäyhteistyötä julkisen puolen toimijoiden kanssa ja osallistut erilaisiin liiketoiminnan ja tietojärjestelmien kehitysprojekteihin asiantuntijan roolissa. Toimit lähiesihenkilönä kahdelle data-analyytikolle ja tuet heitä valmentavalla otteella. Raportoit tietopalvelusta vastaavalle johtajalle.

Sinulla on vahva palo data-analytiikkaan ja toimitiladatan hyödyntämiseen. Ymmärrät, missä data on järjestelmässä ja kykenet yhdistelemään tietoa ulkoisista tietolähteistä. Et kehitä pelkästään tiedon hallintaan liittyviä menetelmiä, vaan hallitset myös näihin liittyviä tietovirtoja sekä arvioit datan luotettavuutta ja miten dataa voidaan hyödyntää.

Odotamme useamman vuoden kokemusta data-analytiikasta. Hallitset sekä teoreettisia että tilastollisia tietomalleja. Sinulla on vankkaa kokemusta data-analytiikan menetelmistä ja jostakin data-analytiikassa käytettävästä ohjelmistosta (esim. Power BI, Tableau ja Qlik Sense). Tunnet ja ymmärrät toimitila- ja kiinteistöalaa. Sairaanhoito- ja erityishuoltopiirien sekä kuntien toiminnasta tuntemus on eduksi.

Sinulla on kykyä hahmottaa datasta kokonaisuuksia ja osaat myös kiteyttää asiat visuaalisesti. Huomioit yksityiskohdat, mutta et jää niihin jumiin. Olet työssäsi analyyttinen, ratkaisuhakuinen ja omaat hyvän suunnittelu- ja organisointikyvyn. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat vahvat ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Arvostamme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän vahvasti kehittyvässä, ketterässä ja tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä. Pääset rakentamaan aivan uutta liiketoimintaa ja aidosti vaikuttamaan yhteiskuntaamme. Meillä on modernit tiedonhallinnan työkalut ja tuemme jatkuvaa datatyökalujen kehitystä.

Tule mukaan tuomaan digitaalista älykkyyttä tilajohtamiseen!

Hakuohjeet ja lisätiedot >

Katso myös

 

Jaa sosiaalisessa mediassa